Oxford University Press

Каталог

  • Учебна литература
  • Научна и справочна литература
  • Справочници и речници за ученици
  • Публицистична и художествена литература
  • Мултимедия
  • Образователна система „Вики и Ники“
  • Детски книжки

Анубис Булвест  ООД  - дистрибутор на Oxford University Press

„Анубис Булвест“  има честта, вече една година, да бъде дистрибутор за България на Оксфорд Юнивърсити Прес, най-голямото университетско издателство в света. В портфолиото ни като дистрибутор са включени около 10 000 заглавия, в това число цели учебни системи с всички необходими компоненти, множество речници и граматики.

·         За начален курс  предлагаме учебната система Explorers в 6 нива.

·         За прогимназиален курс това е учебната система Еnglish Plus.

·         За гимназиален курс са предназначени учебните системи Insight  и Solutions.

Учебниците за 2. клас (First Explorers 2), 5. и 6. клас (English Plus 1 и 2), и 8. клас (Solutions и Insight) са одобрени от МОН, а тези за 3., 7. и гимназиалните класове са в процедура на одобрение и очакват подкрепата на учителите.

В допълнение към учебниците са и най-продаваният английски речник Oxford Advanced Learner’s Dictionary в своето 9-о издание, както и поредицата Oxford Grammar for Schools.

Наред с пълния набор материали за държавните училища, „Анубис-Булвест“ предлага и най-продаваната учебна система в света за изучаване на английски New Headway 4th edition, както и доказалите се във времето Aim High, Solutions 2nd edition,  English Plus 1st edition и Treetops за най-малките.

 

                Всички тези заглавия и още много други може да заявите при представителите на „Анубис Булвест“ за Вашата област. Координати на търговската мрежа и мрежата ни от представители може да намерите в раздел контакти .