Новини

Каталог

  • Учебна литература
  • Научна и справочна литература
  • Справочници и речници за ученици
  • Публицистична и художествена литература
  • Мултимедия
  • Образователна система „Вики и Ники“
  • Детски книжки
Новите учебници за 2., 6. и 8. клас на „Булвест 2000“ одобрени от експертите на МОН
23.06.17 г.

Проектите на нови учебни комплекти на издателство „Булвест 2000“ за 2., 6. и 8. клас преминаха одобрението на Министерството на образованието и науката и преминават към втората процедура по окончателното одобрение, която включва оценката на учителите.  Учебниците са създадени в съответствие с всички изисквания на новите учебни програми, имат модерно съдържание и визия, а техните автори са водещи университетски преподаватели, методисти и учители. Електронните варианти на учебниците също получиха одобрението на МОН. Те ще могат да се използват безплатно от учителите, които изберат да работят с тях през идващата учебна година.

Учебниците за втори и шести клас са създадени от същите авторски екипи, които спечелиха доверието на хиляди български учители, избрали новите продуктите на издателството на 1. и 5. клас. Издателство „Булвест 2000“ отново предлага два комплекта по български език и литература за 2. клас, но този път участва във втори комплект и по литература за 6. клас заедно с ИК „Анубис“. Учебните комплекти по новия предмет технологии и предприемачество за 2., 6. и 8. клас отново са създадени в партньорство с ИК „Анубис“ и фондация „Джуниър Ачийвмънт – България“ - всепризнат лидер в обучението по предприемачество у нас. Всички проекти на учебниците са придружени от електронен вариант, който може да бъде открит в новата модерна платформа за електронни учебници на издателството.

Предстои процедурата за пригодност, в която българските учители, преподаващи във 2., 6. и 8. клас, ще дадат своята оценка за приложимостта на учебните комплекти. За тази цел в следващия месец те ще получат безплатни екземпляри на всички одобрени учебници и учебни тетрадки. 

Всички проекти на новите учебници за 2., 6. и 8. клас на издателство „Булвест 2000“ могат да бъдат разгледани тук:

 Всички демоверсии на проекти за учебници

 2. клас може да видите  ТУК.

 

Всички демоверсии на проекти за учебници

6. клас може да видите  ТУК.

 

Всички демоверсии на проекти за учебници

8. клас може да видите  ТУК.

 

 

обратно към всички